Охридски рамковен договор: Разлика помеѓу преработките

с (Бот менува: сеуште -> сѐ уште, Референци -> Наводи)
Анексот Ц се однесува на имплементацијата на Договорот и мерките за градење на доверба. Овде се регулирани прашањата за пописот, изборите, враќањето на бегалците и улогата на меѓународната заедница.
 
== Видете и:исто така ==
 
* [[Секретаријат за спроведување на Охридскиот рамковен договор]]
 
== Наводи ==