Кориснички права

Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Xqbot (разговор | придонеси)

Член на: Автопатролери, Автопрегледувачи, Ботови

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 04:51, 29 декември 2016 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Xqbot од автопрегледан корисник и бот во автопрегледан корисник, бот и автопатролер
  • 04:51, 29 декември 2016 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Xqbot од автопрегледан корисник и бот во автопрегледан корисник, бот и автопатролер
  • 04:50, 29 декември 2016 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Xqbot од (нема) во бот и автопрегледан корисник