Кориснички права

Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Мико (разговор | придонеси)

Член на: Автопрегледувачи, Уредници

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 09:12, 23 август 2018 Kiril Simeonovski разговор придонеси го измени групното членство на Мико од (нема) во уредник и автопрегледан корисник (корисникот има квалитетни уредувања)