СУГС „Цветан Димов“ - Скопје

средно училиште

„Цветан Димов“ — средно училиште во Скопје, Општина Чаир[1].

Цветан Димов

Место
Општина: Чаир
Место: Скопје
Основни информации
Контактни информации
Портал cvetandimov.schools.edu.mk
Земјотресот во Скопје од 1963 година: Гимназијата „Цветан Димов“ по земјотресот

Основање и развој

уреди

Учество на натпревари

уреди

Освоени награди

уреди

Познати личности кои учеле во ова училиште

уреди

Познати личности кои предавале во ова училиште

уреди

Наводи

уреди

Надворешни врски

уреди