Википедија:Вавилон
bg За този потребител българският е роден език.


Повторно...Уреди

Иако на страница за разговор не треба да има шаблони, овој го оставам бидејќи корисничката е блокирана. Останатите се избришани бидејќи беа истите тие кои веќе беа дискутирани, утврдени како неприфатливи и провокативни, и избришани - имено од кои произлезе заштитата. Претпоставувам не треба ни да спомнувам дека по два понатамошни обида за нивно враќање следува кориснички блок. --Б. Јанкулоскиразговор 22:30, 29 март 2007 (UTC) Молам чети[1] Според статистиката на МВР Стара Загора е 5-и по големина град в България.[2][3]Така че престани да рушиш страниците и да пробутваш един западнал град, който е и редовно обгазяван от Румъния, като по-голям!

Вашата сметка ќе биде преименуванаУреди

04:45, 18 март 2015 (CET)

Направено е преименувањеУреди

22:49, 21 април 2015 (CEST)