Добре дојде!

Здраво, MelancholieBot, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде!

Blocked, your bot status not yet aproved.--brest 08:57, 7 јуни 2008 (UTC) Also some bot status messages need macedonian translation, i.e. for example Bot: Међувики за изабране чланке за tr:Tank = Бот: Интервики за избрани статии за tr:Tank)--brest 08:59, 7 јуни 2008 (UTC)

Your bot status approved by Misos, please can you provide macedonian translation of bot messages.--brest 10:51, 12 јуни 2008 (UTC)

Macedonian translation has already been added ;-) See also [1]. Could you unblock my bot? --- Best regards, Melancholie 17:00, 12 јуни 2008 (UTC)
ok, your bot will be unblocked.--brest 17:49, 12 јуни 2008 (UTC)