Добре дојде!

Здраво, Infernal teo, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде! -Виолетова (разговор) 18:23, 19 октомври 2016 (CEST)

Ви благодарам за теглата ајвар.Уреди

Таа е од непроценливо културно значење за мене како етнички Македонец. Во знак на благодарност Ви го возвраќам следното:

-Тегла лутеница

-Тегла малиџано

Филиповски (разговор) 20:06, 22 ноември 2019 (CET)