Здраво, 92.53.33.16, и добредојде на Википедија!

Ви благодариме за експериментирањето со нашата енциклопедија. Вашиот тест успеа и е најверојатно отстранет до сега. Ве молиме употребувајте го песокот за сите други тестови кои сакате да ги направите.

Еве неколку корисни страници:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето и во тоа што сте википедијанец! Ве молам потпишувајте ги вашите пораки на страниците за разговор користејќи четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако ви треба помош, видете Портал/Помош, слободно обратете ми се мене, или поставете го прашањето на оваа страница и ставете {{помош}} пред прашањето. Повторно, добредојде! --Brainmachine (разговор) 20:42, 14 март 2011 (CET)