Здраво!Уреди

Гледам дека сте направиле некои нови страници и измени кои немаат контекст. Претпоставувајќи дека експериментирате, би сакал да Ве упатам кон страницата наречена песок, каде можете слободно да ги испробувате Вашите уредувања. За повеќе информации видете Помош:Содржина. Поздрав, --Brainmachinewtf? 14:07, 11 јуни 2008 (UTC)