Добре дојде!

Здраво, 217.16.90.79, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде!--Вик Ретлхед (разговор) 12:56, 26 септември 2013 (CEST)Одговори[одговори]

БелешкиУреди

  Ве молиме престанете со контрапродуктивните уредувања на Википедија. Вашите последни уредувања наликуваат на вандализам и како такви беа поништени. Доколку сакате да експериментирате, користете го песокот. Ви благодарам.--Вик Ретлхед (разговор) 13:02, 26 септември 2013 (CEST)Одговори[одговори]

  Престанете со пореметување на содржините. Направените уредувања (тоа што сте го внеле) и така не се појавуваат пред да ги одобри администратор или проверувач. Затоа препорачувам да не си го трошите напусто времето на уредувања од овој вид. Ако продолжите да ја оштетувате Википедија ќе бидете блокирани и нема да можете да уредувате.--Вик Ретлхед (разговор) 18:45, 2 октомври 2013 (CEST)Одговори[одговори]

  Ова е вашето последно предупредување. Следниот пат кога ќе и наштетите на Википедија, ќе бидете блокирани без понатамошно известување и поговор. --Вик Ретлхед (разговор) 15:01, 3 октомври 2013 (CEST)Одговори[одговори]