ОпоменаУреди

По втор пат уредуваш статии за населени места во Македонија, во кои вметнуваш некои неразбирливи текстови и објаснувања кои потполно не треба да се наоѓаат во енциклопедиска статија, како што се статиите на Википедија на македонски јазик. Ако продолжиш на ист начин, следниот пат место опомена, ќе бидеш блокиран. Поздрав --Ehrlich91 (разговор) 22:17, 8 ноември 2019 (CET)

Ако не прекинеш со овие глупости што ги ставаш по страниците за населените места во Македонија, само ќе бидам принуден да те блокирам на подолг период. --Ehrlich91 (разговор) 10:01, 28 ноември 2019 (CET)
Повторно потполно нејасни уредувања, не знам ниту како да ги дефинирам, но твоите постапки само повлекуваат подолготрајни блокирања. Едноставно, недозволиво однесување. --Ehrlich91 (разговор) 16:39, 6 јануари 2020 (CET)

БлокирањеУреди

Бидејќи не се огласуваш на твојата СЗР, а воедно продолжуваш со истото, ќе бидеш блокиран на подолг период. --Ehrlich91 (разговор) 11:35, 25 мај 2020 (CEST)

Ако продолжиш да уредиш повторно статија со исти промени, откако веќе два-три пати истите јас ти ги вратив, ќе бидеш блокиран на подолг период.--Ehrlich91 (разговор) 16:19, 17 септември 2020 (CEST)