Разговор за предлошка:Светско наследство во Африка-Категории

ВикиПроект Географија Оваа статија е дел од ВикиПроектот Географија, кој има за цел да создаде опсежен географски водич на Википедија. Ако сакате да земете учество во проектот, може да ја уредите оваа статија, или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.

Започнете разговор за Предлошка:Светско наследство во Африка-Категории

Започни разговор
Назад на страницата „Светско наследство во Африка-Категории“.