Разговор за Википедија:Потпис

Додај тема
Тековни разговори

--Македон Македонски (разговор) 22:15, 1 јуни 2020 (CEST)--Македон Македонски (разговор) 22:15, 1 јуни 2020 (CEST)--Македон Македонски (разговор) 22:15, 1 јуни 2020 (CEST)

Вашите скорешни уредувањаУреди

Здраво. Во случај да не сте знаеле, кога оставате пораки на страници за разговор и други страници каде што се отворени дискусии, секогаш треба да ги потпишувате вашите пораки, со внесување на четири тилди ( ~~~~ ) на крајот од вашиот коментар. Ако не можете да внесувате тилди со вашата тастатура, кликнете на копчето за потпишување   што се наоѓа над прозорецот за уредување. Тоа автоматски ќе внесе потпис со вашето име и времето на испраќање на вашата порака. Овие податоци се корисни бидејќи другите уредувачи ќе можат да видат кој што рекол, и кога. Благодарам! --Prof.Jovica (разговор) 20:48, 12 февруари 2012 (CET)

Назад на проектната страница „Потпис“.