Разговор за Википедија:Без свои истражувања

Додај тема
Тековни разговори

Kako se pravela porano krstevkaУреди

Porano krstevkata se pravela taka, sto se nbaogale sveci,i na sekoja sveca, se pisuvalo po edno ime.Potoa ce se zapalat site sveci odednas i koja posledna ce se ugasne taka se vikalo deteto

Назад на проектната страница „Без свои истражувања“.