Отвори го главното мени

ОУ "Даме Груев" - Чаир

Основното училиште "Даме Груев" се наоѓа во Чаир, општина - Чаир.

„"Даме Груев"“

Место
Општина: Чаир
Нас. место: Чаир
Основни информации
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди