Предлошка:UEFA Euro 2012 qualifying Group I

Екипа
оди. пое
 Шпанија 8 24
 Чешка 8 13
 Шкотска 8 11
 Литванија 8 5
 Лихтенштајн 8 4


Икона за документација Документација за предлошка[создај]