Предлошка:Затворена рецензија

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

УпотребаУреди

Во страницата за рецензија, заменете го {{Страница за рецензија}} со {{subst:Затворена рецензија}} кога ќе заврши рецензирањето.

ПоврзаноУреди

  • {{subst:РЕЦ}} Заменете ја оваа предлошка на разговорната страница на статијата за да го почнете процесот на рецензирање.
  • {{Рецензија}} Ова го овозможува предлошката која ја поврзува разговорната страницата на статијата со нејзината страница за рецензија.
  • {{Стара рецензија}} Заменете го {{Рецензија}} на страницата за разговор на статијата кога ќе заврши рецензијата (најпрво прочитајте ја документацијата за предлошката!).
  • {{Страница за рецензија}} Оваа предлошка ја става страницата за рецензија во списокот на моментални рецензии. Тој автоматски се додава.