Предлошка:Рецензија

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Оваа предлошка ги додава статиите во Категорија:Википедија:Барања за рецензија. Ве молиме, не користете ја предлошкава непосредно, туку ставете {{subst:РЕЦ}} на страницата за разговор на статијата која сакате да ја номинирате за рецензија.