Оваа предлошка треба да се замени на страницата за разговор на статијата.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба уреди

За да побарате рецензија, уредете ја страницата за разговор на статијата и на врвот додадете

{{subst:РЕЦ}}

а потоа зачувајте ја страницата. Ова ќе создаде врска до нова страница за рецензија на статијата. Следете ја оваа врска и потполнете го Вашето барање по упатствата. Зачувајте ја страницата и Вашето барање за рецензија ќе биде листирано во најкраен рок од еден час.

Оваа предлошка ќе работи само ако има помалку од десет рецензии на една иста статија. Ако не работи, рачно најдете ја следната страница за рецензија преку аргументот архива, па додадете на страницата за разговор {{рецензија|архива=N}}, каде што N е следниот слободен број на рецензија. Ве молиме пријавете какви било проблеми на оваа страница.

Поврзано уреди