Предлошка:Автотаксономија/Млечки (печурки)

Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Еднокамшични [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Заднокамшични [Таксономија; уреди]
Царство: Габи [Таксономија; уреди]
Потцарство: Виши габи [Таксономија; уреди]
Оддел: Столпчести габи [Таксономија; уреди]
Класа: Агарикомицети [Таксономија; уреди]
Ред: Гулапковидни [Таксономија; уреди]
Род: Млечки [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Млечки (печурки)|Млечки. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Млечки (печурки)|Млечки“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Гулапки (Таксономијауреди)
Ранг: genus (се прикажува како Род)
Врска: Млечки|Млечки (печурки)|Млечки (води кон Млечки (печурки)|Млечки)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи: Lactarius. MycoBank. Посетено на 19 ноември 2018. Fungi, Dikarya, Basidiomycota, Agaricomycotina, Agaricomycetes, Russulales, Russulaceae, Lactarius
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.