Предлошка:Автотаксономија/Гулапковидни

Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Еднокамшични [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Заднокамшични [Таксономија; уреди]
Царство: Габи [Таксономија; уреди]
Потцарство: Виши габи [Таксономија; уреди]
Оддел: Столпчести габи [Таксономија; уреди]
Ред: Гулапковидни [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Агарикомицети (Таксономијауреди)
Ранг: ordo (се прикажува како Ред)
Врска: Гулапковидни (води кон Гулапковидни)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи: „Fevansia“. NCBI taxonomy. Bethesda, MD: National Center for Biotechnology Information. Посетено на 20 декември 2017. Lineage( full ) cellular organisms; Eukaryota; Opisthokonta; Fungi; Dikarya; Basidiomycota; Agaricomycotina; Agaricomycetes; Agaricomycetes incertae sedis; Russulales; Albatrellaceae
Наводи за матичниот таксон: {Пополнувач порака за грешка.
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.