Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Еднокамшични [Таксономија; уреди]
Царство: Габи [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Заднокамшични (Таксономијауреди)
Ранг: regnum (се прикажува како Царство)
Врска: Габи (води кон Габи)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи: Adl SM, и др. (26 September 2018). „Revisions to the Classification, Nomenclature, and Diversity of Eukaryotes“. The Journal of Eukaryotic Microbiology. стр. 4–119. doi:10.1111/jeu.12691. Отсутно или празно |url= (help)
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.