Пија Мајоко

(Пренасочено од Пиа Мајоко)

Пија Мајоко (р. 25 февруари 1962) — поранешна американска басистка на женската хеви метал група Vixen. Таа е омажена за гитарскиот виртуоз Стив Ваи.