Павел Карасјов

Павел Сергејевич Карасјов (руски: Павел Серге́евич Карасёв; 10 јули 1992 година) е руски фудбалер . Тој игра како централен играч за врска во ФК Тамбов .

Павел Карасјов

Надворешни врскиУреди