ПОУ „Тодор Ангелевски“ - Горно Оризари


Подрачното основното училиште „Тодор Ангелевски“основно училиште во населбата Горно Оризари, Општина Битола, и е во склоп на ЦОУ „Тодор Ангелевски“. Настава од петто до осмо одделение посетуваат и ученици од населбата Стрелиште.

„ПОУ „Тодор Ангелевски““

ПОУ Тодор Ангелевски - Горно Оризари (Битолско).jpg
Место
Општина: Битола
Нас. место: Горно Оризари (Битолско)
Основни информации
Директор: Стевче Петровски
Настава на: македонски
Контактни информации
Мреж. место www.todorangelevski.blogspot.com/
Телефон +389-47-553-084

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди