ОУ „11 Октомври“ - Ново Село

Основното училиште "11 Октомври" се наоѓа во Ново Село, општина - Тетово.

„"11 Октомври"“

Место
Општина: Боговиње
Нас. место: Ново село
Основни информации
Контактни информации

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди