ОУ „11 Октомври“ - Урвич

Основното училиште "11 Октомври" се наоѓа во Урвич, општина - Боговиње.

„"11 Октомври"“

Место
Општина: Боговиње
Нас. место: Урвич
Основни информации
Настава на: македонски
Контактни информации

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди