ОУ „Никола Вапцаров“ - Градско Балдовци

„Никола Вапцаров“ основно училиште во Градско Балдовци, Општина Струмица.

„Никола Вапцаров“

Primary school Nikola Vapcarov - Gradsko Baldovci (3).jpg
Место
Општина: Струмица
Нас. место: Градско Балдовци
Основни информации
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди