ОУ „Видое Подгорец“ - Мокриево

„Видое Подгорец“основно училиште во Мокриево, Општина Ново Село.

Видое Подгорец

Место
Општина: Ново Село
Нас. место: Мокриево
Местоположба
Основни информации
Контактни информации

Галерија уреди

Надворешни врски уреди