ОУ „Цветан Димов“ - Чаир

(Пренасочено од ОУ "Цветан Димов" - Чаир)


Цветан Димовосновно училиште во Чаир, Општина Чаир.

„Цветан Димов“

Место
Општина: Чаир
Нас. место: Чаир
Основни информации
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди