Наталија Лобова

Наталија Лобова (р. 3 септември 1986) е руска кануистка-спринтер која што се натпреаварува од доцните 2000-ти. Таа освои бронзен медал во дисциплината К-1 4 х 200 метри на 2010 ИКФ Светските Кану Спринт Шампионати во Познањ.

Медали
Кану спринт жени

ИКФ Светски Кану Спринт Шампионати

Бронза 2010 Познањ
K-1 4 x 200 m

НаводиУреди