Отвори го главното мени

УчеснициУреди

Спорт Мажи Жени Вкупно
Алпско скијање 1 1 2
Скијачко трчање 1 0 1
Вкупно(2) 2 1 3

Алпско скијањеУреди

МажиУреди

Натпреварувач Дисциплина Резултати
1. трка 2. трка Вкупно Место
Александар Стојановски Велеслалом 1:31,83 (45) 1:29,34 (36) 3:01,17 36 / 36 (62)

ЖениУреди

Тачмичарка Дисциплина Резултати
1. трка 2. трка Укупно Пласман
Јана Николовска Велеслалом 1:38,14 (35) 1:51,83 (33) 3:29,97 33 / 34 (56)

Cross country skiing pictogram.svg Скијачко трчањеУреди

МажиУреди

Име Дисциплина Резултат
Време Заостанување Пласман
Ѓоко Динески 10 км слободно 39:39,3 12:14,8 91 /92 (97)

ПоврзаноУреди

Надворешни врскиУреди