Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
Крст Овој корисник е христијанин. Ихтис
Panslav.PNG Корисникот е приврзаник на панславизмот.


Срп и чекан! Овој корисник е комунист или
марксист-ленинист.


Flag of the Byelorussian Soviet Socialist Republic (1951–1991).svg Овој корисник е Белорус.
Flag of the Soviet Union.svg Овој корисник е роден во Советскиот Сојуз.
Flag of the Russian Soviet Federative Socialist Republic (1954–1991).svg Овој корисник живее во Русија.