Википедија:Вавилон
bg За този потребител българският е роден език.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.

Овоj корисник сака да биде чистокрвен Македонец и би дал сѐ за да биде таков, но не знае како се влегува во клубот.