Википедија:Вавилон
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
hr-1 Ovaj suradnik posjeduje osnovno znanje hrvatskog jezika.
sr-1Овај корисник поседује основно знање српског језика.

Напишани статииУреди

GPSУреди

Следниве линкови се создадени по повод моето истражување на оваа тема при мојот ангажман на Факултет за електротехника и информациски технологии. Воедно сакам да дадам допринос за македоски статии на оваа тема.

Матлаб (анг. - Matlab)Уреди

Древна МакедонијаУреди

МакедонизамУреди

Предел во денешен пакистан каде живеат луге кои тврдат дека се потомци на Александар Велики