Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 9 години, 5 месеци и 25 дена.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
sr-2Овај корисник осредње говори српски језик.
Flag of the Republic of Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.
ПреводОвој корисник врши превод на текстови од англиски на македонски јазик.
ВикиПроект Години Овој корисник е член на ВикиПроектот Години.


  • Филип Маркоски
  • електронска пошта: markoski_filip@yahoo.com