Кориснички права

Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Buli (разговор | придонеси)

Член на: Автопрегледувачи, Уредници, Оценувачи

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 10:04, 7 јуни 2017 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Buli од автопрегледан корисник и уредник во автопрегледан корисник, уредник и оценувач (Согласно изгласаното)
  • 00:43, 6 јуни 2017 Kiril Simeonovski разговор придонеси го измени групното членство на Buli од уредник во уредник и автопрегледан корисник
  • 11:53, 11 мај 2010 Brest разговор придонеси го измени групното членство на Buli од (нема) во уредник (корисник со примерно уредувачко искуство)