mk-4 Овој корисник зборува македонски скоро како мајчин јазик.
en This user is a native speaker of English.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте го Шаблон:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици

Македонец од Мелбурн, Австралија.

Повеќето време сум на Англиската Википедија - корисник BalkanFever.

Ако сакате да придонесувате таму, погледате кај Македонскиот Проект.
КутииУреди

  Овој корисник придонесува користејќи Mozilla Firefox.
  Овој корисник го користи „transliterator“ со Фајрфокс за да куца во кирилица.
 Овој корисник го разбира светот како поле за културен натпревар меѓу народите, а не википедија.
ВрскиУреди

http://tracker-mk.org/ - Македонски "торрент тракер" (torrent tracker)