Добредојдовте на мојата корисничка сметка!!!
Википедија:Кориснички кутии
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
20 Овој Википедијанец има 20 години, 2 месеци и 8 дена
на 24 јуни, 2021.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
sr-4Овај корисник течно говори српски језик.