Детали
28 Овој Википедијанец има 28 години, 3 месеци и 6 дена
на 22 јуни, 2021.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 9 месеци и 17 дена.

Димпломиран теоретичар и музички педагог.