Катерина Здравкова

Д-р Катерина Здравкова (26 јули 1960 година, Скопје) — македонски информатичар. Основното и средното образование го оформила во Скопје.

Надворешни врскиУреди

Мрежно место на Д-р Катерина Здравкова (ФИНКИ)