Идеално лоша (албум)

Идеално лоша е албум на српската пејачка Светлана Ражнатовиѓ - Цеца. Албумот премилинарно се појави во крајот на мај 2006. Премиерно била објавена песната „Лепи громе мој“ на радио. Останатите песни беа промовирани на концертот на Цеца Остатак албума је промовисан на концерту ове певачице на Белградско Ушче во јуни 2006 година.

Список на песните

уреди
  1. Лепи громе мој
  2. Идеално лоша
  3. Манта, манта
  4. Пиле
  5. Чуло бола
  6. Понуђен ко почашћен
  7. Кожа памти
  8. Чудо
  9. Виски
  10. Реком без воде

Поврзано

уреди
Светлана Ражнатовиќ-Цеца
Дискографија
Цветак зановетак (1988) - Лудо срце (1989) - Пустите ме да га видим (1990) - Бабарога (1991) - Шта је то у твојим венама (1993) - Ја још спавам у твојој мајици (1994) - Фатална љубав (1995) - Емотивна луда (1996) - Маскарада (1997) - Цеца 2000 (1999) - Деценија (2001) - Горе од љубави (2004) - Лондон Микс (2005) - Идеално лоша (2006) - Љубав живи (2011)