Љубав живи (албум)

Љубав живи е назив на петнаесеттиот музички албум на српската фолк пејачка Светлана Ражнатовиќ-Цеца. Во текот на првите три дена, албумот бил продаден во преку 145,000 примероци.

Список на песни

уреди
  1. Расуло
  2. Хајде
  3. Штета за мене
  4. Играчка самоће
  5. Она
  6. Није ми добро
  7. Хвата ме
  8. Све што имам и немам
  9. Љубав живи
Светлана Ражнатовиќ-Цеца
Дискографија
Цветак зановетак (1988) - Лудо срце (1989) - Пустите ме да га видим (1990) - Бабарога (1991) - Шта је то у твојим венама (1993) - Ја још спавам у твојој мајици (1994) - Фатална љубав (1995) - Емотивна луда (1996) - Маскарада (1997) - Цеца 2000 (1999) - Деценија (2001) - Горе од љубави (2004) - Лондон Микс (2005) - Идеално лоша (2006) - Љубав живи (2011)