Драган Стојановски

Драган Стојановски (роден на 5 декември 1967 во Тетово) — македонски новинар, писател и блогер. Во професијата поминал петнаесетина години за време на кои работел или соработувал со повеќе електронски и печатени медиуми. Автор е на четири документарни филмови и на еден роман, Тивкиот чекач.[1]

НаводиУреди

Надворешни врскиУреди