Гао Ји (родена 21 април 1980) е кинеска кану-спринтерка која се натпреваруваше во средината на 2000-те. На Летните олимписки игри во 2004 во Атина, таа заврши на седмата позиција во дисциплината кајак К-4 жени.

НаводиУреди