Википедија:Вики Клуб Старо Нагоричане

ВикиПроект
„Вики Клуб“

Вики Клуб во Старо Нагоричане започна со својата работа на 29 февруари 2017 година.

  • Термин: среда, од 11:00 – 14:00 часот
  • Место:
  • Лица за контакт:
Корисник:Gordi
Корисник:Stojnaa


  • Членувањето е бесплатно

Пријавување на учесници уреди

Ако сте учесник во овој Вики Клуб, тука додајте го своето име користејќи четири тилди (~~~~)

Список уреди

  1. -Simonka34 (разговор) 12:07, 1 март 2017 (CET)[одговори]
  2. - Doni12345 (разговор) 10:27, 9 септември 2018 (CEST)[одговори]
  3. - Baek147 (разговор) 10:28, 9 септември 2018 (CEST)[одговори]
  4. - Banja147 (разговор) 10:30, 9 септември 2018 (CEST)[одговори]