Статии без илустрацијаУреди

Здраво, промените кои ги имаш правено со додавање на фотографии, а во врска со натпреварот, во голем дел ти ги вратив назад, бидејќи не се ни имаш воопшто потрудено да ги преведеш описите на македонски јазик во самите фотографии. Внеси ги повторно фотографиите, но со македонски превод. --Ehrlich91 (разговор) 14:31, 20 јули 2020 (CEST)