Статии без илустрацијаУреди

Здраво, гледам дека учествуваш на натпреварот, но само да ти напоменам дека согласно македонските правила, за освојување на некоја од локалните награди, потребно е уредување на една фотографија (сосем доволно) во статија која немало претходно фотографија во над 100 различни статии, односно не ги броиме бројот на фотографии (како галерии, па 10-15), туку броиме различни статии. --Ehrlich91 (разговор) 10:34, 20 јули 2020 (CEST)

Здраво, пак јас :) Добро е што додаваш инфокутии, но припази кај датумите на раѓања, бидејќи ние користиме различни параметри во инфокутии. Прегледај ја промената што јас ја имам направено (тука), па пробај да ги уредуваш на тој начин. Поздрав --Ehrlich91 (разговор) 13:54, 25 јули 2020 (CEST)

здраво, имам понуда за васУреди

здраво, дали знаевте за нашата хумористична вики mk.neciklopedija.org/wiki/, здраво, јас сум МК01, препорачувам да помогнете на оваа вики 212.35.169.233 (разговор) 09:51, 26 ноември 2022 (CET)