Википедија:ВикиПроект Економија/Учесници

Ова е листа на википедијанци кои се вклучени во ВикиПроект Економија. Ако сте заинтересирани во приклучување на проектот, ве молиме додадете го вашето име на листата на Членови.

ВикиПроект Економија Овој корисник е член на ВикиПроектот Економија.

Исто така, ако сакате, можете да ја додадете оваа предлошка на вашата корисничка страница, со внесување на {{Корисник ВикиПроект Економија}}.


Ако сакате да се приклучите или повторно да се активирате, ве молиме додајте го вашето име во Активни членови или преместете го вашето име од Неактивни членови во Активни членови. Додајте го вашето име по АЗБУЧЕН ред на листата со внесување на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}}. Исто така, може и да ја додадете корисничката кутија {{Корисник ВикиПроект Економија}} на вашата корисничка страница, ако веќе не сте го сториле тоа.

Активни членови уреди

Ова е листа по азбучен ред на википедијанци кои активно учествуваат во ВикиПроектот. Слободно додадете го вашето име во листата со кликнување на „уреди“ и додавање на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}} во соодветниот ред. Исто така, можете да го изразите и вашето поле на интерес и вашите активности.

  1. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
  2. Тиверополник (разговор придонеси)
  3. tomsaso (разговор придонеси)Неактивни членови уреди

Администратори-членови уреди

  1. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)