Александар Симовиќ

Александар Симовиќ ( 1976 во Белград) — српски криминалец, член на Земунскиот клан и еден од учесниците во атентатот врз српскиот премиер Зоран Џинџиќ.

Александар Симовиќ
Роден1976
Белград, Србија